Bevidsthed i bevægelse - Et Akademi for nærvær, indsigt og det medfølende hjerte


   Fri bevægelse er kroppens egen  regenerende vej til  
        balance, frihed, styrke samt smidighed.

Nogen gange skal vi blot resette os selv - finde tilbage til tilstanden før vi fik for mange oplevelser af at vi ikke kunne eller måtte bevæge os, frit som vi er født - og med det hjerte og tillid, vi der havde til at elske, elske verden elske det vi mødte og så blot række armene ud og gå livet imøde  - og egentlig er det det som den frie bevægelse kan og gør..
Og uanset om du er dårligt gående, har en stiv ryg, hyper- eller hypo mobil, mangler lemmer,  er tonedøv, farveblind - så er der altid en vej for kroppens egen intelligens - til at genoprette sine evner til det maximale.. Dersom den får lov - ved at fordybe sig ind i diverse spændinger, smerte eller stressede områder - og udfra sin egen vej og bevægelse, lyd og rytme - finder ud af, at opløse ubalancen ved at bringe liv og energi ind i området - hvorved den oplevelse eller de følelser, som lå til grund for opspændingen eller underspændingen kan blive hørt, taget ind og givet omsorg..
 

        Hvilket reelt er den eneste healende energi, der findes i vores univers.
                    
                    Kærligheden til alt givet.. Fri bevægelse
- kan gives ud fra et gulv niveau - eller blot som en gulv liggende start.


Det kan skabes i vand elementet 


 
Det kan give en styrke og bevægelig hed, der kan overraske selv den største skeptiker..
Så at genfinde sin egen indre balance - er lig med at komme i balance  - også på alle andre måder og planer af vores liv.
 Den ægte frisatte, bevægelse skaber livsglæde - overskud og styrke samt smidighed.